perjantai 12. elokuuta 2011

Tämmöstä tänään ja eilen


Tossa olis sitten meidän Fannin alin kerros. Sieltä löytyy putkia heinää, purua ja juoksupyörä.

Sivusta katsottuna

Tommonen olis sitte toka kerros. Siellä on juomapullo + ruokakuppi.

Ja kolmas kerros. Toi on tommonen välitaso, mis ei oo oikein mitään.



Tuo punanen "laatikko", johon mun sormi osoittaa, niin on pesä, jonka saa auki. Siellä Fanni viettää paljon aikaa :--)












Kolmannelta tasolta katsottuna juomapulloon päin.

Kylpyhiekka, mitä käytämme Fannille on Stockalta. Hintaa en muista. Tossa on 2 litraa hiekkaa-
Hei taas!¨
Mitäs tykkäätte, kun on paljon kuvia? Onko vähän liikaa jo? Vai haluisitteko enemmän tekstiä? No, kertokaa mielipiteenne palaute laatikossa. Nää kuvat on suurin osa eiliseltä. Fanni oli eilen yllättävänkin pirteä -mikä on vain hyvä asia! Mutta juu. Tuli muuten mieleen, että Fannillahan on tässä kuussa synttärit. Tyttö täyttää 1-vuotta. Voishan sitä jotain pientä pikkusellekin ostaa, vaikka jonkun uuden jysintätikun, ku nekin taitaa niin nopeesti aina loppua. Hmm. Noista kuvista sen verran, että noissa ois sitten tuo Fannin häkki ja vähän siitä kuvia. Todella hyväks osottautunut tuo häkki, juoksupyörästä ruokakuppiin tuli kaikki mukana. Ainut vaan, että häkin mukana tullut juomapullu vuotaa, niin piti sitten ostaa uusi pullo tohon häkkiin sopiva.

4 kommenttia:

  1. Hei, onpa sulla söpö hamsteri! Aivan ihana, kerrassaan... :)
    Mietin vain, harrastaako hamsterisi paljon kiipeilyä tai jyrsimistä? Noin korkeassa kalterihäkissä se voi pudota aika pahasti, mutta eihän sekään ole aivan varmaa, käykö niin. Hyvin näyttää voivan! :) Ja jyrsimistä vain mietin siksi, että pureeko muovisia asioita, esim. pyörää tai kulhoa? Ei ainakaan näytä siltä, joten hyvä. :D

    Onko tuo chinchillanhiekka muuten kuinka hienojakoista? :)

    Mikä on muuten Fannin lemppariruoka? Siitä vois olla kiva kuulla! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! :) Noh, kyllä se välillä kiipeilee, mutta ei kyllä korkealle ja sitten se kiipeää takaisin alas, eikä tiputtaudu :D Ei ole yhtään purrut mitään kulhoja tai juoksupyörää yms, puree vain jyrsintätikkuja :) Niin, ja on tuo chincillahiekka hienojakoista, se tykkää sitä :) Fannin lemppari ruoka on auringonkukansiemen, sitä se rakastaa yli kaiken :) +liity lukijaks jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  3. Hei, lukijaksi liityin. :) Kun on tuo "pesämökkilaatikko", niin onko siinä joku oviaukko häkin sisällä, että Fanni pääsee sinne? :)

    VastaaPoista
  4. Vastasin postauksessa tuohon :)

    VastaaPoista